Workshop-title
Workshop-1
Workshop-2
Workshop-3

De workshops zijn nu te boeken!

Kook- en wijnschool Librije’s Atelier

Vragen over recepten met Original Spices die wij dagelijks krijgen, hebben ons geïnspireerd tot het samenstellen van een smaakvole workshop Mondvermaakjes. Deze workshop vindt plaats in Librije’s Atelier, een kook- en wijnschool, voorzien van  moderne apparatuur. Librije’s Atelier vindt u in hetzelfde pand als waar De Librije gevestigd is, in de eeuwenoude gevangenis van Zwolle en is, op aanvraag, 7 dagen per week geopend.

Klik hier voor meer infomatie en het boeken van een workshop.

Workshop Mondvermaakjes

De Mondvermaakjes van Restaurant De Librije zijn inmiddels alom bekend. Deze kleine amuses worden op een creatieve en bijzondere manier gepresenteerd en smaken ook nog eens ontzettend lekker!
Naast onze klassiekers hebben wij uiteraard ook nieuwe mondvermaakjes aan ons assortiment toegevoegd. Samen met u duiken wij de keuken in, waarbij verschillende specerijen uit de Original Spices-lijn van Jonnie Boer worden gebruikt zoals Thai Green Curry, Baharat en Za’atar.
Na de gedane arbeid neemt u plaats aan onze lange keukentafel waar u gaat genieten van uw eigen bereidingen met een goed glas wijn.
Na afloop van de workshop ontvangt u niet alleen de recepten die u heeft bereid tijdens de workshop, maar ook een Librije's Atelier - Kookschort mee naar huis. Zo kunt u ook thuis uw gasten verrassen met deze kunstwerkjes aan het begin van een lunch of diner!
Kosten: € 115,00 per persoon.