Blijf ontdekken
foto 1
foto 2
foto 3

Contact informatie

Heb je vragen of opmerkingen maar wellicht ook suggesties voor nieuwe smaken of verrassende recepten, laat het ons dan weten. Ook wij van Koninklijke Euroma en natuurlijk ook Jonnie Boer blijven graag ontdekken.

Algemene contact informatie

Koninklijke Euroma BV
Kloosterweg 3
Postbus 4
8190 AA Wapenveld
Nederland
Kamer van Koophandel: 08207912

Tel: 038 447 31 73

Voor meer informatie over de workshop kunt u terecht op www.librije.com

Veelgestelde vragen

Waar zijn jullie producten te koop?

Onze producten zijn te koop bij veel supermarkten, maar niet in elke supermarkt staat het volledige assortiment. Je kun alle specerijen bestellen via Librije's winkel of via de webshop van uw supermarkt. 

Waar is jullie ceylon kaneel?

De Ceylon kaneel is helaas niet meer verkrijgbaar in de supermarkt, net als de Tellicelly peper en de nootmuskaatbollen. Door de consumenten werden de mengsels beter gewaardeerd dan de enkelvoudige specerijen, dat is de reden dat we hebben besloten om alle enkelvoudige producten te vervangen door mengsels. Chinese 5 Spice en Al Andalus zijn hiervoor in de plaats gekomen. 

Bevatten jullie producten zout?

Euroma werkt het liefst met zo min mogelijk zout, wij vinden dat kruiden en specerijen puur moeten zijn zonder toevoeging van andere smaakversterkers. Original Spices by Jonnie Boer is een merk dat vrijwel geen zout bevat. Er zijn 2 varianten die wel zout bevatten: Caribbean Spice en Za'atar. 

Zijn jullie producten glutenvrij? 

Wij voegen geen gluten toe aan onze producten, het zijn pure specerijen.
Het kan wel voorkomen dat er onbedoelde kruisbesmetting kan ontstaan in de landen waar de specerijen worden verbouwd, het blijft een natuur product. Maar als je kookt met Original Spices wordt dit zo erg verdund dat je er geen last van krijgt. 

Hebben jullie ook cadeauverpakkingen?

Librije's winkel verkoopt ook cadeauverpakking met receptenkaarten, deze kun je hier bestellen.

Voor overige vragen kun je hier ons contactformulier invullen.